Foreningen

FCH TALENTS VENNER

Støtteforeningen FCH Talents Venner blev etableret på en stiftende generalforsamling fredag den 19. juni 2020 i VIP-loungen på Helsingør Stadion.


Initiativgruppen bag støtteforeningen, der alle en tilknytning til den lokale fanklub, FC Helsingør Fodboldfans, består af Lars Popcorn Hansen, Steen Uthaug og Dennis Hynnecke har nu alle indtaget de tre pladser i den nyudvalgte bestyrelse.


Formål med støtteforeningen

Formålet med støtteforeningen er skaffe midler, økonomiske eller materielle, til at understøtte talentarbejdet i foreningen FC Helsingør, der kan søge støtteforeningen om tilskud til ture, arrangementer, materiel eller lignende. 

Pressemeddelse bragt i Helsingør Dagblad onsdag den 24. juni 2020


Støtteforening til gavn for det lokale talentarbejde ser dagens lys

 

Tre fans af FC Helsingør har taget initiativ til en støtteforening til gavn for det lokale talentarbejde og fredag aften blev det første skridt taget da FCH Talents Venner blev en realitet på en stiftende generalforsamling.


Initiativgruppen bag støtteforeningen, der alle en tilknytning til den lokale fanklub, består af Lars Popcorn Hansen, Steen Uthaug og Dennis Hynnecke har nu alle indtaget de tre pladser i den nyudvalgte bestyrelse.


Nyudnævnt formand for FCH Talents Venner, Lars Popcorn glæder sig til at komme i gang.


 - Vi har fået et fantastisk talentakademi her i Helsingør og det vil vi rigtig gerne støtte op om. Alle ved det koster at lave talentarbejde, så vi vil gennem diverse aktiviteter forsøge at rejse økonomiske midler, som vi kan sende videre til foreningen FC Helsingør, der driver talentakademiet.


 - Først og fremmest håber vi at klubbens fans, de unge talenters forældre og familiemedlemmer, samt andre lokale vil støtte op ved at melde sig ind i støtteforeningen via vores hjemmeside eller ved at tage fat i en af os.

Lars Popcorn Hansen fortæller også at den nyudnævnte bestyrelse er meget imødekommende overfor forslag og input fra omgivelserne omkring diverse tiltag, der kan komme talentarbejdet til gode.


 - Vi har allerede fået en håndfuld henvendelser fra folk, der gerne vil bidrage på forskellig vis og det er jo bare fantastisk for vi vil rigtig gerne etablere nogen udvalg, hvor alle med et hjerte for denne her sag kan få lejlighed til at byde ind. Det er ikke forbeholdt vores lille bestyrelse på tre mand.

 

I foreningen FC Helsingør, der står bag talentakademiet er man glade, fortæller formand Finn Moseholm.


 - I foreningen FC Helsingør er vi naturligvis glade for, at der er nogle ildsjæle, der vil skabe en forening, hvis fornemste opgave er at støtte vores arbejde med at udvikle fodboldtalenter i foreningen FC Helsingørs talentakademi.


 - Vi opfatter først og fremmest initiativet som en anerkendelse af det fantastiske arbejde, der hver eneste dag udføres af alle i foreningen FC Helsingør talentakademi, dernæst er initiativet med til at sikre arbejdet med talentudvikling en bredere forankring i lokalområdet og dermed øge interessen for talentudvikling af fodboldspillere.


I foreningen FC Helsingør er vi meget taknemmelige for initiativet, og vi håber at rigtig mange vil bakke op om initiativet og melde sig ind i støtteforeningen, udtaler Finn Moseholm, formand for foreningen FC Helsingør.


Man kan melde sig ind i FCH Talents Venner på støtteforeningens nye hjemmeside fchtv.dk og via støtteforeningens facebookside FCH Talents Venner.